• onsdag , 29 maj 2024

Dokumenter og lovtekster

07-love-259x186Når man pludselig erfarer, at der skal sættes kæmpevindmøller op i nabolaget, kan man have brug for hurtigt at orientere sig i de love og regler, der gælder på dette område. Hvis man er nået længere i processen og skal skrive høringssvar eller vil klage til kommune, Statsforvaltning eller Natur-og Miljøklagenævn er det vigtigt, at kunne henvise til retslige dokumenter, der kan underbygge henvendelsen.

Der er særlige regler for, hvad man kan klage over. I de fleste sager gælder det, at de i klagenævnet ikke kan tage stilling til om, afgørelsen er hensigtsmæssig eller rimelig, men kun kan bedømme retslige spørgsmål.

Denne samling af dokumenter kan være en hjælp til at få overblik over området

Vejledning om klage til Natur- og Miljøklagenævnet

+

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar