• tirsdag , 28 maj 2024

Kan viden om vindmøllestøj erstattes med måske..?

LNtK’s kommentar til resultatet af 1. delundersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse:

Man har undersøgt to ting:

Blodprop i hjertet og slagtilfælde, og der ses en overhyppighed af begge sygdomme hos personer, der netop har været udsat for lavfrekvent vindmøllestøj.

Resultatet er ganske vist ikke statistisk signifikant, men det er tankevækkende, at der er tale om to forskellige grupper af patienter, der begge viser den samme tendens: jo mere lavfrekvent støj, jo flere tilfælde af de to sygdomme.

De to eneste parametre, man har undersøgt, blodprop i hjertet og slagtilfælde, viser begge samme tendens, og det er meget stærkt !!
Man finder, at der blandt naboer, der udsættes for mere end 15 dB indendørs støj, er 2,5 gange så mange der indlægges eller dør af en blodprop.

Desværre nedtoner Sundheds- og Ældreministeriet resultatet i deres pressemeddelelse, og Christian Kjær, direktør i Danmarks Vindmølleforening, taler decideret usandt, når han siger, at: ”Det er glædeligt, at forskerne nu offentliggør første del af deres analyse, og at der ikke er fundet nogen sammenhæng mellem støj fra vindmøller og hjertekarsygdomme.” Det er uforståeligt at Vindmølleforeningen tør udtale sig så entydigt i modstrid med indholdet i undersøgelsen.

 

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Rune
  6. februar 2024 at 12:22 Svar

  Det er forrykt.
  Er selv udd. Læge fra Panum inst siden 2013, Haft flere forskellige halvårige ansættelser og 6 fejlfrie års arbejde før STPS tog min autorisation fra mig grundet en ansøgning til OUH radiologisk afd. 2020 sep hvorefter ansættelses ansvarlige kontakter tlf. styrrelsen for patientsikkerhed (efter aktindsigt) i Kolding og skriver herefter en “Bekymringssag” alene ud fra ansøgningen:
  i ansøgningens skriver undertegnede hvor væsentligt billeddiagnostisk er og selv har gode diagnostiske færdigheder. Desuden at jeg ønsker at bidrage med forskning, idet allerede viste forsøg har vist at skadesvirkningerne fra den øgede baggrundsstråling og elektriske støj 4g+ og5g såvel wifi og højspænding, kan minimeres ved udrensing af særligt bestemte skadelige metalophobninger i kroppen som i forvejen er vist skadelige. dvs. udfra hidtidige analyser peger på at silica/spisekisel udrenser og erstatter kroppen fra aluminium.. og lign. såsom titaniumoxider.
  at man kan rense ud me clorella blandet med noget korriander og nok rent basisk kildevand. samt undgå kilder som selv alm bordsalt tilsat jod. (inkl. cyanid samt alu.antiklumpsmiddel)

  og tilbød derfor at vise muligheder for at minimere det kollaterale skader ved ekstra tilført stråling, som trods alt også røntgenstråler er (selvom den gang det blev rullet ud blev fremlagt til befolkningen at det ikke var med modstridende resultater på forhånd)

  i ansøgningen skrev jeg også om patenterede opfindelser som viste eksempler på gavnlig bioharmonisk strålings som kan regenerere og udrense vævet for ugundstige partikler også
  ….

  Det var indholdet i den ansøgning,
  og i “bekymringen” skrev ans.ansv.radiolog ib erik jensen skrev til STPS, var at han efter tlf aftale med STPS skriver bekymringssag ang. undertegnede med bekymrende tegn på misbrug eller psykisk sygdom. at han fandt det bekymrende at jeg kunne findes på den offentlige aut.listen med aut. til selvstændigt virke. at han eller intet kendte til mig og aldrig havde mødt mig.

  Har heller aldrig selv mødt ham ib, men næste dag hører jeg en tlf besked om at skulle kontakte STPS omgående næstkommende hverdag kl 1200 og ellers ville miste min aut.

  Det skal senere i aktindsigten også vise sig at det eneste styrrelsen kategoriserede mig under og behandlede mig under var under alvorlig klagesag. og det til tråds for at betingelser for sådan aldrig har været opfyldt. De har simpelthen forsøgt at rundkaste mig lige siden. og jeg kan ikke finde nogen jurister eller læger som ikke omgående underkaster sig Styrrelsen for Patientsikkerhed. så der har ingen været til at forsvare mig heller.
  Blev frifundet for at lide moget samt heller ikke at have lavet nogen faglige fejl hverken i mit virke eller ansøgn. men formodentligt kun grundet to vidner jeg havde havde med ved den psykiatriske tvangsundersøgelse de i hverksatte på mig lige op til julen 2020. 5 sider blev skrevet af psykiater. og det eneste objektive fund der var skrev han “mere end alm. begavet”
  (og der fik jeg blot en ekstra klam fornæmmelse… for hvordan slipper man ud af det hvis STPS anser dette som det væsentligste problem?)
  Ser du, fik en kopi af psykiateren ca. 2 uger efter undersøgelsen som også blev sendt til styrrelsen. da jeg så blev inviteret på naturmedicinsk ophold og kamarahold med til regnskoven takkede jeg ja umiddelbart efter.. men ikke senere end 2-4 uger senere blev jeg kontaktet af STPS om at de havde underkendt den psykiatriske undersøglese og at grundet de samlet 5 min. afbrydelse af psykiaterens udspørgen han gjorde under de 2 timers undersøgelse, var for meget til at man nu kunne bruge undersøgelsen overhovedet.
  en svagstrømsingeniør jeg havde fået med som partsrepresentant udover en orlovspolitimand som bisider med kamara+lydoptagelse.

  tvangsudrendingen (ellers mistede jeg min aut.) var nemligt på svendborg psyk i en barak andel under ombygning og bag midt gang branddøren og i et mindre vidt rum med to aflange panser vinduer og mørklægningsgardiner for, og kun to stole. I det psykiateren ikke vidste jeg havde medbragt to vidner. Et sted man umiligt ville kunne råbe om hjælp fra. og det som psykiateren fra start reagerede voldsomt imod var at ingen af os bar mundbind selvom det var efter alm arbejdstid og langt væk fra nogen patienter, men at fordi jeg havde skilt som stod fritaget for på, så var det fint nok med mig.

  HVAD stiller vi dog op med alle disse menneskekrænkelser?

  Dem som dybest set promovere alt dette, ved godt hvor sundhedsskadeligt det er, og derfor vil de ikke have at nogen som har fattet det og har deres referancer i orden til at vide det.

  Har senere været tvunget til at studere infrasound chikaner også fra transformatorstationer og turbine anlæg alt efter design, og ligeledes studier fra militæret hvor man har brugt det til alt fra at trikke jordskælv til sammenbrud og flapren af indre organer og død til følge. Det er koblet med våbenteknologien, ganske som ens smartphones dybest set også er.

  har siden juli sidste år forsøgt at have adresse i Frøstrup by men har fundet infralyd chikanerne som direkte trussel på mit gennerelle helbred og ser det også på beboere i området generelt… men også deres fortrængelses mønstre og underdanighed. og er derfor stort set i vilrede i hvor jeg skal være nu. Om jeg er nået dertil hvor jeg må ansøge som flygtninge asyl i Rusland ganske som E.Snowden var tvunget til. Og synd i øvrigt at Assange ikke nåede dertil.

  Der er i øvrigt masser af ref. til opfindelser som kan modvirker skaderne såsom både noget af wilhelm Reich opfindelser, samt videskabelige undersøgleser i cymatic studier. desuden 1800 tallets studier i electro bio culture

  skrev ansøgningen
  efter pres fra ase akasse som tog mig fra min ret efter 4 måneders udbetaling i 2020, og de fravalgte fuldstændigt kontakten med min socialrådgiver som erkendte hvorfor jeg ikke blot kunne ansøge om hvad som helst som læge længere.

  Jeg vil gerne hjælpe til i jeres forening også, og så vil jeg advare og minde jer om at den yngre læge som lige nu taler ud som sundheds-tillids repræsentant for hans medborgere og patienter i thyoplandet omkring østerild osv. Nu formodentligt risikere at blive forsøgt rundkastet af styrrelsen for patientsikkerhed også. Så pas godt på ham og forbered jer på at han sikkert vil blive forsøgt behandlet på samme måde som jeg.

  Hvis ikke lad mig det endelig høre også. Og ellers blot.. vi står stærkest sammen!
  og tro mig .. der er ingen tvilv om at det er dødeligt skadeligt. en slags “soft-kill” men også en som kan skrues gevaldigt meget højere op i amplityde svingning såfremt de sætter flere mega giga watt systemer op.

  vi kunne køre alle vores ældre og større diesel motorer på metangas fra omdannet grise og menneskelort. opnå ren forbrænding og ingen partikkel udledning og sammenlignet med afbrænding af en ellers isolerende gas reducerer man denne belastning fra metangas med en faktor 10 udover at metabolisk rense afføring fra giftstoffer og efterlade muld.
  Litium er fx også sat til at fise ud i vandmiljøet meget snart i det alle disse monodrevne elbiler er tikkende bomper. ja de kan tilmed selvantende ved blot 150 gr overophedning… og forestil dig den ustabile urene dissonante infralyd .. som jeres undersøgelser allerede afslører med biomarkør formodentligt slår alle påvirkede.. amplityde afh. i gennemsnit reducerer levealderen med 2,5 gang. Cancer samt overvækster af skimmel og gær i kroppen stortrives også i det vævsdegrederende miljø fordi de kan spise af alle de døde celler der henfalder fra ikke at kunne regenerere ordenligt om natten længere.

  mvh. Rune

  ps hvis overstående var rigeligt, så undlad at læse dette ps for nu.

  …men hvis du stadig gerne vil spørge mig hvem som vil det her bevidst

  … så spørg dig selv først.

  Og hvorfor ren ondskab der holder dårskab i hånden har været det mest viste i alle eventyr og klassiske fortællinger siden vi lærte at gå)

  ligesom lyspæren må sælges til at gå i stykker før tid, hvilket er super skadeligt for miljøet, det samme med alt anden dårligt electronik som er lavet til at gå i stykker.
  Men grundlæggende er der ikke længere nogen tvivl i, efter alt hvad jeg har videnskabeligt undersøgt… at regeringen og den mørklagte forvaltningslov er en stor undertrykkende virksomhed.. ja som dybest set er kurset til agere efter den zionistiske ed.

Skriv en kommentar