• tirsdag , 23 juli 2024

Danskerne er ikke så grønne alligevel

Vi har et voldsomt fokus på at nedbringe CO2 udledningen i vores energiproduktion, på at være klimavenlige og på at være verdens duks hvad vindkraft og grøn energi angår.  Men vi “glemmer” at medregne forbrugsvarer produceret i udlandet, og ikke mindst udledning af CO2 i andre sektorer, fx transportsektoren, når vi snakker om hvor grønne vi er.  Medregner man dette, er vores CO2 udledning i stedet øget med over 23% fra 1990 til 2013.

Læs mere her:

Information: Danskerne er ikke så grønne alligevel

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Gitte Nielsen
  2. december 2015 at 11:10 Svar

  EU’s hovedkvarter flyttes mellem Strassburg og Bruxelles 1 gang om måneden, det udleder 19.000 Ton CO2 om året.

  Hvor megen CO2 er der blevet udledt ved at transportere en masse mennesker til COP21 i Frankrig ?
  De er fløjet i privatfly og bliver nu kørt fra lufthavnen i store benzinslugere med et følge af sikkerhedsvagter i lige så stor benzinslugere. Der er fløjet alverdens specialiteter ind til middagsbordet.

  Hvis nogen ville prøve at gøre dette regnestykke op, er der sikkert blevet brugt lige så meget CO2, som der skal spares ifølge den aftale, som landene måske indgår.

Skriv en kommentar