• søndag , 21 april 2024

Demokratiet må vige for vindmøllerne

Der er ikke meget demokrati tilbage, når kommunens embedsmand inviterer byrådet til “temadag” for at give dem viden om vindmøller, og det tre timer lange møde er forbeholdt indlæg fra Vindmøllerejseholdet, projektmager og embedsfolk som er for vindmølleprojektet.

15 sølle minutter er givet til en af de lokale potentielle naboer, med besked om, at vedkommende ikke må tage andre “forbundsfæller” med til mødet!!!

Dette kan kun beskrives som et forsøg på envejs indoktrinering af byrådet fra embedsværkets side, og er en pinlig demonstration af vindmølle-fortalernes manglende respekt for befolkningen og demokratiet.

Læs indlægget Temadag om vindmøller for nedrullede gardiner   i Midtjyllands avis 19/10 2015.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar