• søndag , 25 februar 2024

“Grus i maskineriet”, citat slut. Sådan ser Vindmølleindustrien Kræftens Bekæmpelses sundhedsundersøgelse!

http://windpower.org/da/aktuelt/aktuelt_i_vindmoelleindustrien/news_q3_2014/planer_om_mere_landvind_skal_foelges_til_doers.html

 

Fortsat bare med at planlægge, siger de danske ministerier til kommunerne. Vores sundhedsundersøgelse er ikke noget rigtigt. Vi skal bare imødegå bekymringer og når de bekymringer er væk, skal det bare køre videre efter planen.

Og det gør de lydige kommuner så – de planlægger, ellers er der ballade og press fra ministerierne – ligesom i Ringsted Kommune.

Men om de apparater nu virkelig bliver sat op, det er det store spørgsmål. Fordi: Når det allerede i efteråret 2014 i den canadiske helbredsstudie viser sig, at industrivindkraftværker er skadelige for menneskers (og dyrs) helbred, så må det jo nødvendigvis være slut med vindeventyret.

Eller vil de danske politikere og vindindustrien virkelig sætte deres medborgeres helbred på spil? Når denne undersøgelse foreligger, vil den være den videnskabelige internationale og uafhængige viden, som ministerierne og myndighederne ikke kan overse – ellers er det fulde erstatningsansvar den logiske konsekvens.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar