• torsdag , 29 februar 2024

Sundhedsskader fra infralyd i Boye Jensens staudegartneri omtalt i Wales, læs artikel fra “The Pembrokeshire Herald”

http://pembrokeshireherald.com/8553/8553/

Stille og roligt spreder nyheden sig over alverdens lande, nu også til mindre, men officielle medier som Pembrokeshire Herald, som udkommer som papirudgave en gang om ugen i 10.000 eksemplarer og bliver læst af 20.000 besøgende på hjemmesiden. Ikke at mennesker i Storbritannien er særligt interesserede i danske staudegartnerier, men vi må nok regne med, at det er deres eget helbred, der er årsag til opmærksomheden. Også i Wales har mennesker skulle forlade deres hjem for at redde deres liv og legeme, fordi de er blevet naboer til MM: MONSTERMØLLER!

Et verdensomspændende vanvid, der åbenbart kun kan stoppes, når pengene holder op med at fosse ud af de offentlige kilder! Vindfanatikernes hjemmesider linker ikke så gerne til andre websider end deres ligesindedes, derfor er der opstået en helt akut informationsmangel hos kommunalpolitikerne. Det er den farligste faktor, fordi i sidste ende er det dem, der bestiller disse sundheds- og miljøskadelige kraftværker hjem til egnen.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar