• søndag , 26 marts 2023

GULDFEBER i Jylland: Jord er GULD, vindmøller er GUD, projektmagere på togt, læs Jydske Vestkysten fra den 28.8.14

2014-08-28, JyskeVestkysten1

I Danmark er dørsalg faktisk forbudt, men nu, hvor det ikke handler om forhutlede fattigmåse, der bare pønser på at lokke et par mønter ud af en godmodig bondekones lommer, men om selveste VINDGUDENS egne sendebude, der er på jagt efter landbrugsjord til kraftværker, så er det nok helt efter loven. VE, naturligvis. Ak og ve.

Enten er vindmølleproducenterne og vindmølleopstillere og deres venner (“parasites” siger vores australske venner) dybt desperate og vil høste jord til vindprojekter lige før lukketid – eller de har stadig alt for mange penge. Og hvor har de fået dem fra? Hvordan kan det lade sig gøre, at kunne tilbyde landmændene tre millioner kroner for at love fædrene jord bort til skadelige og dyre industrielle installationer?

Hvad er der sket med Danmarks (og andre landes) hellige kerneværdier, der hedder stolthed over sin hjemegn og kærlighed til naturen og mennesker?

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar