• fredag , 14 juni 2024

Skarp protest fra eget byrådsmedlem! Hernings byråd svigter Kaj Bank Olesen ved minkskandalen, læs Knud Nielsens mail

Det absurde teater i Herning! I stedet for at hjælpe en borger og virksomhedsejer i nød, går Hernings politikere og forvaltningsfolk rundt og digter gyserhistorier. Hvad er det for nogle ligeglade politikere, der ikke føler sig forpligtede til at søge information, der ikke undersøger de konkrete forhold og der nægter at engagere sig i deres  borgers alvorlige problemer? Er de ikke klare over, at der er fokus på Herning Kommune i denne sag? Det er bogstaveligt hele verden, der ser på minkfarm skandalen!

Her Knud Nielsens udspil:

Fra rygternes verden

Knud Nielsens mail til Hernings byråd(1)

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Marie
    22. august 2014 at 17:36 Svar

    Man må virkelig tage hatten af for Knud Nielsen som tager afstand for en sådan syg kultur i sin kommune!

    Jeg tænker om de laver samme jokes og historier om de mennesker som rammes og som klager over vindmøllestøj. Bliver de blot latterliggjort fordi de må sove i deres bryggers for at få ro, fordi de hænger tæpper op for vinduerne for at skåne sine børn for vindmøllernes lys klip. Er deres problemer med vindmøllestøj selvforskyldt fordi de må sove med fuld drøn på tv og anden larm til at overdøve vindmøllerne? Kan man risikere at man bliver beskyldt for at have lus og derfor ikke kan klage over vindmøllerstøj eller hvor langt er vi ude her?? Det er jo ikke facts som mangler i sagen, så det er aparte og sådan jul i kommunen agtigt at Hernings politikere og forvaltning går rundt og styrker hinanden i at der findes en helt anden virkelighed. En virkelighed som passer meget bedre til den beslutning de traf…

    Hvor udbredt er dette adfærdsproblem i de danske kommuner?

Skriv en kommentar