• torsdag , 20 juni 2024

Lammefjordens Stauder konkurs – nu er der plads til en ny leg: “Luften er giftig!”

 

www.lammefjordensstauder.dk                              Det forhenværende velfungerende firmas hjemmeside

Home                                                                            Lammefjorden.eu – hjemmeside

Hagesholm Vindmøllepark – Vattenfall                 Vattenfalls hjemmeside

Copy – paste:

soap.plansystem.dk/…/12_1115397_PROPOSAL_1228817054875.pdf   – VVM Hagesholm, Holbæk Kommune

http://www.ft.dk/samling/20131/spoergsmaal/s93/svar/1080427/1288162.pdf         Om virksomhedens ansvar!

http://www.ft.dk/samling/20131/almdel/miu/spm/57/svar/1100922/1317781.pdf     Om sundhedspersonales oplysning!

 

De lune sensommerdage er perfekte til denne nye leg “Luften er giftig” på den nu lukkede planteskole i Lammefjorden i Holbæk Kommune og må opfattes som godkendt fra Sundheds- og Miljøministeriet med deres Styrelser, der styrer det hele. Energiministeriet er helt sikkert også med på den: “Legen må være ganske ufarlig, fordi vi ikke har videnskabelig belæg for noget andet og fordi vi ikke læser udenlandske skriverier om den slags.”

Legen begynder sådan: Vi er på Lammefjordens Staudegartneri. Omgivet af alverdens smukke blomster. Øjnene skal nu lukkes i to minutter og derefter rettes mod de to MONSTERMØLLER, der fra sensommeren 2014 af, helt uforstyrret af arbejdende mennesker, hersker suverænt over blomsterrækkerne.

Mærk dem, hør dem. Det er først og fremmest de nærmeste to af de 16 styks, som figurerer under Hagesholm-Vindmøllepark og ejes af Vattenfall. Men de to vindmøller, disse overdimensionerede frilandsventilatorer, har en lumsk og drabelig magt. Mærk det på egen krop!

Efter en times ophold på planteskolen – sammen med de upåvirkede blomster – skal der leges gemmeleg. Man må ikke forlade matriklen, men skal prøve at søge væk fra en meget underlig fornemmelse, der har sneget sig ind på ens krop.

Når der kan mærkes en følelse af afmagt og panik, skal der huskes: Dette sted er hjemsøgt af en spøgelseslyd, der til dels kan høres, men først og fremmest kan fornemmes i hele kroppen. Disse vinddrevne kraftværker udsender kraftige trykbølger, som efter danske ministerier og myndigheders mening ikke burde eksistere. men det er præcist det, de gør. Dette fænomen er til og det er “giftigt”. Det hedder infralyd og er undersøgt godt og grundigt, men ikke i Danmark. Infralyd må ikke findes, derfor bliver lydmålingerne manipuleret, idet man skærer den dybeste lavfrekvente, nemlig infralyden væk. Men den kan ikke trylles væk med dette nummer, den er der stadig. Den er nemlig ikke afhængig af “politiske afvejninger”.

De, der ikke vil tro på det og mener, at det hele er indbildning og overtro, altså ren Chapman-nocebo-effekt, må gerne træffe en aftale med Boye Jensen om at måtte lege gemmelegen i et par døgn, måske en lille uge? Der er rigelig med sovepladser i de forladte bygninger. Måske ville det være et projekt for vindmølleberedskabet, som så kunne overbevise naboer til kæmpevindmøller i hele verden, at det hele er noget værre pjat og klimaet skal reddes med vindmøller, trods alt?

Hvis der leges “Luften er giftig” over flere dage, skal der foreligge en lægeattest forinden, der kan dokumentere, at det unge eller ikke helt så unge menneske er fuldkommen rask. Vi vil jo nødig have, at nogen kommer alvorligt til skade. Det er jo kun en leg, ikke sandt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar