• torsdag , 18 august 2022

Vladimir Gavreaus kaffekop og åndenød, læs om den russiske videnskabsmands bedrifter

http://www.sciencechannel.com/tv-shows/dark-matters-twisted-but-true/videos/dark-matters-sound-of-death.htm

Filmen er kun på 2,4 minutter, men er en sjov lille appetitvækker i forhold til infralyds mysterier. Vladimir Gavreau stammer oprindeligt fra Rusland, men flyttede til Frankrig og arbejdede for det franske forskningscenter i Marseilles. På grund af en fejl i et ventilationssystem opdagede han, hvilken kraftig virkning infralyd har på mennesker og materiale. Han har efterfølgende opdaget, at infralyd kan bruges som militært våben.

Hans egne ord: “Der findes ikke fuldstændig beskyttelse mod infralyd. Den bliver ikke absorberet i normalt materiale, vægge og rum er ikke nok to stoppe den.”

“There does not exist complete protection against infrasound. It is not absorbed by ordinary matter, walls and chambers do not suffice to arrest it”.

Mere information:

http://journal.borderlands.com/1996/the-sonic-weapon-of-vladimir-gavreau/

At der findes medicinsk forskning om infralyd, ved vi siden vi opdagede artiklen om rotteforsøg med infralyd og rotternes reaktion i forhold til deres hvide blodlegemer. Vi fortsætter vores søgen efter et svar på, hvorfor vindmøllers støj er så destruktiv for mennesker og dyr.

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar