• torsdag , 18 august 2022

Hvad har de japanske køer med Kajs danske mink at gøre? Læs Yuki Tsuruta Oikes rapport

http://www.windturbinesyndrome.com/2010/dairy-cattle-suffer-from-wind-turbine-syndrome-japan/?var=wts

Der findes ikke love, der beskytter husdyr (eller dyr i zoologiske haver) fra vindmøllestøj, hverken i Japan eller i Danmark. Den japanske journalist Yuki Tsuruta Oike har besøgt fire kvægavlere på to små japanske øer i 2009 og skrevet en rapport om bøndernes erfaringer med vindmøllestøj. Staldene lå 100 m, 210 m, 300 m og 340 m fra vindmøllerne. Der blev ikke kun rapporteret om kalves misdannelser, dødfødsler,  men også om en påfaldende hormonforandring hos køerne. De holdt op med at komme i brunst.

Da Yuki Tsuruta Oike hørte om Kaj Bank Olesens minkfarm over internationale uofficielle medier, fik hun kontakt til Danmark og skrev en artikel. Også i Japan har pressen svært ved at tro deres egne øjne. Artiklen blev foreløbigt afvist. Så det har vi også tilfælles med vores japanske medborgere: Det er svært for naboer til vindmøller at komme igennem med et budskab, der er så klokkeklart: Der er noget galt! Der kræves massiv hjælp fra myndighederne for at finde en forklaring på disse begivenheder.

Her er et spor at gå efter for læger og andet godtfolk, som indikerer at infralyd er værd at undersøge noget nærmere:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21783744

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar