• torsdag , 18 august 2022

Er der en læge tilstede? Medicinsk forklaring udbedes! Læs om en russisk undersøgelse af infralydens skader, af Izmerov, Suvarov, Kuralesin, Ovakimor

Mens vi venter på Kajs opringning om resultaterne efter det altafgørende møde med Herning Folkeblad og en af kommunens repræsentanter i formiddag, den 19. juni 2014, kigger vi lige lidt mere på skjult information om infralyd. Vi alle, og især de internationale medier, vil jo så gerne få at vide, hvorfor tusindvis af danske mink dog blev panikslagne over vindmøllernes lyd, da de hørte den i den første nat efter opstarten i september 2013 og begyndte at angribe hinanden, så et hundred af dem døde eller måtte aflives pga. dybe sår. Og hvorfor der mon blev født 1600 tildels svært misdannede hvalpe i maj måned 2014. Og hvorfor mange hundrede minktæver aldrig kom i brunst. Og hvorfor hundredvis af tæverne ikke blev drægtige. Og hvorfor minkmødrene blev så panikslagne i juni måned, da vinden vendte mod syd og drev vindmøllernes lyd over farmen, at de bed deres unger ihjel eller skadede dem svært.

Hele verden kender historien og undrer sig: Hvorfor er der ingen danske medier, der kaster sig over dette emne?

Hvorfor er mediernes rolle blevet reduceret til “hofreportage” fra Christiansborg i stedet for at være en vigtig faktor i demokratiet? Har medierne ligesom politikerne mistet føling med den danske befolknings interesser? Er det blevet mediernes opgave at splitte land- og bybefolkning ad med dumsmarte bemærkninger om “udkantsområder” i deres eget land Danmark?

Og når vi har lidt mere tid, kan vi kigge og lytte til en kinesisk water spring bowl på youtube, hvor man kan se, hvordan en meget mystisk lyd kan få væsker til at gå amok – på en virkelig pæn måde.

Her er en kort engelsk abstract over en videnskabelig artikel på russisk:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9324381

Ak ja – og her er en “ren” google oversæt udgave af den:

Papiret analyserer og opsummerer teknisk stammer infralyd (IS) hygiejniske problemer. Trends for en stigning i sin rolle som en ugunstig faktor for industri, transport og boligmiljøer er etableret. Omfattende fysiologiske, hygiejniske og eksperimentelle undersøgelser afslørede patogenetiske funktioner i ER. Inddragelse af limbicoreticular komplekse, hypothalamus og andre subkortikale strukturer i svarene på højere faktor niveauer på mennesket fastsætter en skarpt fremtrædende patologisk ubehag som en manifestation af den infrasonisk diencephalic hypothalamus syndrom med sensorisomatic og autonome viscerale symptomer. En begrebsmæssig patogenetiske model af eksponeringen er blevet udarbejdet. Eksponering er blevet defineret, sin placering af menneskelige risikoområder gives med de indvirkende faktor parametre betænkes Vigtigste subjektive og objektive tegn på og kriterier for IS. Den biometri af biologiske effekter på eksponering for IS ved 4 og Hz og ved 130 dB, og deres ændringer i det vestibulære og akustiske analysatorer samt i neurohumoral reguleringssystem og andre homøostatiske parametre har afsløret prioritet af hele krops reaktioner.

Nu skal vi bare finde nogle dygtige læger, der vil gå i dybden med informationerne!

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar