• tirsdag , 23 juli 2024

Vi er de mange! Ny international side “venner mod vind” er en hjemmeside, der samler verdens modstandsgrupper

Friends against wind

Mens de danske dagblade lystrer vindenergien og offentliggør Vestas og Siemens “glade budskab” om nye ordrer i Danmark og hele verden, uden at berette om befolkningens uvilje og frygt, samles flere og flere grupper i større organisationer og har tætte forbindelser til hinanden. I løbet af ganske få dage spredes informationer over hele verden. Det kan være videnskabelige undersøgelser, nyheder fra de forskellige lande eller beretninger om de fortvivlende erfaringer med lavfrekvent støj fra de store industrivindmøller, der smadrer folks hjem og virksomheder og gør skade på mennesker og dyr. Vindenergien kender navnene på verdens grupper igennem det 19,9 mio. kr. Wind2050 projekt og har fået kortlagt grupperne. Vindindustrien og dens interessegrupper må nu snart erkende, at modstanden ikke er styret fra ganske få centraler, men at den er en ægte verdensomspændende græsrodsbevægelse. Den er opstået pga. af et fundamentalt behov for at blive hørt af politikerne, som er de eneste, der kan beskytte borgerne for denne grådige og hensynsløse industri.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar