• søndag , 25 februar 2024

Opdatered: Når realiteterne indhenter “videnskabelige beviser”, 1600 vanskabte minkhvalpe ved Vestas v112 møller, der står i 328 m afstand til staldbygninger

Miljøudvalgets offentlige dokumentation om sagen:

Kaj Bank Olesens Dyrlæges brev og brevet fra Herning Kommune

Kaj Bank Olesens brev til miljøudvalget vedr. foretræde

Thi der ikke findes nogen som helst afstandskrav for dyr!

Chefkonsulent Camilla Holbech fra Vindindustrien, førhen miljøministeriet, vil ikke have lig på bordet. Det sagde hun selv til mig, da jeg spurgte hende foran lokalet 2-080 i på Christiansborg den 30.4.2014, hvor vi helt tilfældigvis mødtes som de eneste tilhørere. Vi ventede på at blive lukket ind til det “Åbne samråd om vindmøller”. Lige før havde hun sagt til mig, at der ikke fandtes videnskabelige beviser for, at støjen fra vindmøller var sundhedsskadelig. “Det er NEWSPEAK, det er ren DDR, vil I have lig på bordet?”, spurgte jeg og lovede hende, at det vil hun få, hvis ikke mennesker – så dyr. Jeg vidste allerede dengang, at Kaj Bank Olesens mink havde aborteret omkring 1600 vanskabte hvalpe, men nu skulle dyrlægerne først undersøge sagen og Herning Kommune skulle tage stilling til, om Kaj Bank Olesen, ydmygt og med hatten i hånden, allernådigst måtte flytte sin minkfarm længere væk fra de ” hellige roterende køer” ved navn v112, 3 MW. Det måtte han ikke, blev der så besluttet i mandags, den 26.5.2014. Nu foreligger der en serie med fotografier og en lille stump video, som viser al den jammer, som lavfrekvent støj kan udrette. Et utal af små misdannede dyr i en dybfryser, nærbilleder af dunkende kødklumper, små aliens, som ikke kan identificeres som pattedyr. Billederne bliver lagt på hjemmesiden i løbet af dagen og vil snart kunne ses i resten af verden. Skal Danmark nu være foregangsland for uautoriserede eksperimenter med mink  – og mennesker?

Der findes international information om vindmøllers virkning på dyr på www.windturbinesyndrome.com under overskriften:

“WHAT EFFECTS DO WIND TURBINES HAVE ON DOMESTIC ANIMALS AND WILDLIFE?”

Mink som forsøgsdyr

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar