• onsdag , 29 maj 2024

Holbæk: Mølle-naboer underkendt i nævn

Natur- og Miljøklagenævnet har nok engang sagt god for den planlægning, som Holbæk Kommune havde i forbindelse med vedtagelsen af lokalplanen og kommuneplantillægget vedrørende Hagesholm Vindmøllepark.

Dermed fik naboerne til vindmøllerne ikke medhold i, at der skulle have været udarbejdet en supplerende miljøvurdering og vvm-redegørelse, efter at den enkelte mølles mulige effekt blev forøget, da antallet af møller blev reduceret.

I februar 2012 hjemviste Østre Landsret sagen til fortsat behandling i Natur- og Miljøklagenævnet, efter at nævnet (dengang Naturklagenævnet) havde afvist naboernes klage. Men resultatet er blevet det samme – nævnet stadfæster lokalplanen og kommuneplantillægget fra 2009.

Læs hele artiklen fra den 15. november 2013 på www.sn.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar