• tirsdag , 23 juli 2024

Debat: Stop udbygning af møller

Direktørerne for Danmarks Vindmølleforening samt Vindmølleindustrien har i et brev til de danske politikere netop opfordret til at se stort på de negative menneskelige konsekvenser ved at bo i nærheden af vindmøller. Store vindmøller planlægges rejst rundt om i Danmark, uden at myndighederne reelt er i stand til at fremlægge videnskabelig dokumentation for, om det skader naboernes helbred.

Såvel Asbjørn Bjerre som Jan Hylleberg, der begge repræsenterer industri- og kapitalinteresser, forsøger derved at begå karaktermord på alle de støjplagede mennesker, der bor i nærheden af store vindmøller og sætte kapitalinteresser højere end hensynet til menneskers helbred. De burde vide bedre end at fortsætte med en bevidst manipulation over for politikere og diverse styrelser.

Læs hele indlægget fra den 15. november 2013 på www.jyllands-posten.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar