• tirsdag , 28 maj 2024

Ikke nødvendigt med advokatbistand

Jeg er meget forundret over, at borgere synes, det er nødvendigt at gå til en advokat i forbindelse med lokalplansager og VVM-redegørelser. Fra kommunens side kører vi med fuld åbenhed og overholder al lovgivning og høringsfrister.

Læs hele artiklen fra d. 14. maj 2011 på www.dagbladetringskjern.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    14. maj 2011 at 12:14 Svar

    Hvad skulle de samfundsmæssige gevinster ved en merproduktion fra flere møller være? Hver 3 MW mølle koster el-forbrugerne – samfundet – 17 mill kroner i tilskud, og meget af den strøm, møllerne producerer, sælges til Norge og Sverige til discount-priser. CO2-besparelse ved vindmøller er der i det danske energisystem ikke meget af, idet det er el produceret med naturgas, der skrues ned for, når møllerne kører. Den billige el-produktion ved hjælp af forurenende kul kører uanfægtet videre for fuld skrue.

    Så hvad er lige den samfundsmæssige gevinst ved vindkraft? Ligner det ikke snarere et gigantisk samfundsmæssigt tab at sætte vindmøller op? Særlig når det tages i betragtning, at kæmpevindmøllerne man sætter op i dag, ødelægger livskvaliteten for naboerne og udgør et voldsomt angreb på deres privatliv.

    Fjern tilskuddet til vindmøller, så får vi se, hvor mange “grønne” investorer der er tilbage. Indtil den tåbelige Lov om fremme af vedvarende energi er lavet om, er det nok en god ide at søge advokatbistand

Skriv en kommentar