• onsdag , 24 april 2024

Tvsyd.dks udsendelse om Varde Kommunes ulovlige fortsættelse af byggeriet, 20.9.2014, kl. 19.30

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Margareta Dahlström
    29. september 2014 at 20:19 Svar

    Jeg følger lidt med i hvad der sker i Finland, især i svenskfinland, altså kyster & skærgård, samt Österbotten. Jeg var helt bange for hvordan det ville gå denne smukke egn. Men det ser ud til at kæmpevindmøllerne møder stigende modstand. (Igen et eksempel på at Finland i mange tilfælde er bagud, men netop derfor undgår at lave nogle af de værste fejl). Jeg hæfter mig ved, at de statslige instanser virker mere neutrale end i DK. Og at klager derfor har mere fair chance. Man måler rent faktisk støjniveauet, og i Ingå skal Saba Wind rive møller ned, fordi de larmer for meget! Møllerne er 10 år gamle, og altså mindre end vore dages, men alligevel. Det ser ud til at kommunerne indtil videre har nogenlunde frie hænder mht afstand til naboer, men mange retter sig efter det finske sundhedsministeriums anbefaling – og hold fast nu- : 2 km eller minimum 10 x navhøjde til nærmeste nabo! – Det forekommer mig generelt, at man i Finland tænker sig bedre om, og at man trods alt er mere optaget af det fælles bedste. Jeg opfatter ordsproget “Den kloge narrer den mindre kloge” som typisk dansk. Siger en finlandssvensker, som holder meget af Danmark og danskerne, men er meget ked af de svært deplorable tilstande bl.a. når det kommer til vindmøller.

Skriv en kommentar