• søndag , 25 februar 2024

Stor international opmærksomhed vedr. Vestre Landsrets dom over erstatninger for vindmøllestøj, læs stopthesethings.com fra den 10.9.2014

Copy – paste:

http://stopthesethings.com/2014/09/10/danish-high-court-orders-compensation-for-wind-turbine-noise-victims/

Artiklen om den opsigtsvækkende og glædelige dom er fyldt med henvisninger til andre indlæg, der gemmer på en kæmpe samling af usande påstande fra vindenergiens tilhængere. Det må være ærgerligt for Vestas og deres pengeglade venner, at modstanderne har så tætte kontakter til hinanden og at de lige straks offentliggør alle informationer, der skulle have været skjult for offentligheden.

Et citat fra et indlæg i stopthesethings.com fra den 30.7.2013, der klart tilkendegiver, at verdens modstandsgrupper er et enestående stort og broget fællesskab, der viser omsorg for hinanden.

“Flere end 40 familier fra New South Wales, Victoria og South Australia har forladt deres hjem på grund af lavfrekvent støj fra vindkraftværker. Hundredvis af Australiere er tvunget til at blive i deres hjem, hvor vindmøllestøj driver dem til vanvid, fordi den er årsag til søvnafbrydelse og afsavn – tusinder er påvirkede i UK, Amerika, Danmark, Holland, Taiwan, osv.osv.”

Hvem de ” osv., osv”. er, kan nemt findes ud af på epaw.org og friends-against-wind.org, der løbende afdækker løgn og bedrag i alle de lande, hvor det er lykkedes denne privilegerede industri at invadere mark og skov og menneskeboliger med deres rædselsmaskiner.

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar