• søndag , 25 februar 2024

“Samrådsspørgsmål AL” til nuværende miljøminister Kirsten Brosbøl i åbent samråd i miljøudvalget, den 18. september 2014, kl. 10.30!

 

MIU, Alm. del samrådsspørgsmål AL 

Samrådsspm. om, i lyset af artiklen “Blæser på Vindmøllenaboer” bragt i Ekstra Bladet den 3. august 2014, at redegøre for Miljøstyrelsens rolle i forbindelse med tilblivelsen af bekendtgørelsen, til miljøministeren

Dokumentdato: 15-08-2014
Omdelt: 15-08-2014

Samrådsspørgsmålets ordlyd:
Vil ministeren, i lyset af artiklen “Blæser på Vindmøllenaboer” bragt i Ekstra Bladet den 3. august 2014, redegøre for Miljøstyrelsens rolle i forbindelse med tilblivelsen af bekendtgørelsen? I den forbindelse ønskes ministerens kommentar til de to eksperters udtalelse.

Spørger:
Hans Christian Schmidt (V)

Minister:
Miljøministeren

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar