• onsdag , 22 marts 2023

Sundhedsstyrelse! Wakey wakey! Lyt til lægerne! Eller læs og forstå, hvad Dr. Pamela Kenny siger!!

Copy – paste:

http://waubrafoundation.org.au/2014/dr-pamela-kenny-gp-speaks-up-over-potential-adverse-health-impacts-wind-turbines/

Lægen Pamela Kenny opsummerer symptomerne hos naboer for store vindmøller:

Kronisk søvnmangel, søvnforstyrrelse, forhøjet blodtryk, forhøjet blodsukker, dårlig koncentration og hukommelse, depression, hovedpine og migræne, svimmelhed og ørepine, vibration i kroppen især i brystet, søsyge, tinnitus, følelse af tryk i øret eller lukket øre, stress, panik, irritation, vrede, aggression, øgning af symptomer ved autismespektret som ADHD.

Og så har hun den lille bemærkning:

The noise of wind turbines has been likened to “a passing train that never passes”.

Larmen fra vindmøller er blevet sammenlignet med “et passerende tog, der aldrig passerer”.

Vi ved det jo udmærket: Sundhedsstyrelsen  synes, at det her er noget udenlandsk stads. Hvorfor skal Danmarks Sundhedsstyrelse dog belemres med den slags, hvor myndighederne jo allerede ved, at der ikke findes videnskabelige beviser for vindmøllestøjs skadelige virkninger på mennesker og dyr. Myndighederne har besluttet for lang tid siden, at infralyd må være ren og skær overtro, som kun useriøse forskere i hele verden har rodet med. Og det er jo klart, at lavfrekvent lyd ikke skal måles der, hvor den måske kunne ramme, hvis den altså var der. Og hvorfor skulle de afhængige vellønnede eksperter ødsle tiden bort med meningsløse målinger, når køleskabene larmer meget mere? Og ministerierne behøver heller ikke at spekulere over afstandskrav til stalde eller gartnerier eller andre virksomheder og heller ikke til Knuthenborg Safariparks eksotiske dyr.Nej nej og atter nej. Danmark er foregangsland for VINDMØLLER.

Miljøministeriet –

Hurra! Hurra! Hurra! Og nu op med hånden og lav den lille roterende bevægelse med håndleddet, så alle ved, at den danske befolkning hilser de mange nye vindmøller velkommen! Og glem ikke, at sætte Vindindustriens æresnål synligt på kraven.

Det ser nu ud, som om rotorbladene slår skævt. Gør det noget?

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar