• søndag , 26 marts 2023

Tone Brix-Hansens indlæg i Jyllands-Posten, den 30.8.2014

2014-08-30, JyllandsPosten Ikke mangehuller i klimaministerens uvidenhed

Man lægger lige straks mærke til den meget dramatiske illustration: Det gode vejr er forbi! Nu kommer stormen!

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Poul Nielsen
  31. august 2014 at 08:03 Svar

  Ingen har vel i deres vildeste fantasi kunnet forestille sig den vanvittige grad af magtarrogance, ”den herskende klasse” i dagens Danmark står for.

  Politikere og projektmagere ødsler uden ansvar igen og igen andres penge bort.

  Eksemplerne er i antal uendelige. Borgerne er magtesløse.

  Der rejses og regeres og snakkes i en uendelighed – og disse akademiske “genier” kan ikke regne, har ingen moral og handler uden ansvar. De er højt gagerede og flyver i et luftlag, som de har fløjet i, siden de fik ”café-penge” i gymnasiet og sidenhen ligegyldige, overflødige, middelmådige ikke erhvervsorienterede uddannelser, SU og overenskomstmæssig gage og pension pr. automatik.

  Projektmagerne tror, at penge er noget, der bare kommer, for det har de jo altid gjort. Deres huller lukkes behændigt af politikerne, der har samme moral og opdragelse. De ender alle med at få Ridderkorset.

  Det hele sker, medens vi alle skal spare, og der råbes efter flere frivillige, trods verdens højeste skattetryk. Den herskende klasse og projektmagerne er ikke til at stoppe – de har det simpelthen alt for morsomt.

  Det kan ikke kun være uvidenhed og ligegyldighed, der for disse ansvarsløse ministre til at gøre og sige som de gør, men en stor portion af nutidens arrogance og dumhed, hvor ingen skal komme og fortælle eller lære os noget. FOR VI ALENE VIDE!

Skriv en kommentar