• søndag , 26 marts 2023

“Die dummen Deutschen” eller “Øget CO2-udledning trods grøn energi”, læs artiklen af Willem van Hees, der udkom i Børsen den 20.8.2014

die dummen Deutschen

Børsen har givet os lov til at vise Willem van Hees’ oprindelige artikel, der blev offentliggjort den 20. 8.2014 og som havde en anden overskrift, nemlig “Die dummen Deutschen”. Ja, de dumme tyskere er et skrækeksempel for hele verdens industrinationer, men forbavsende nok ikke for danske politikere, som åbenbart synes, at Tyskland er ganske uvedkommende og langt væk. Der burde hænges kæmpe store landkort op på ministrenes vægge: Verdenskort og europakort, ellers glemmer politikerne, hvor lille og afhængig vidunderlige Danmark i virkeligheden er. Verdensførende? I hvert fald ikke i demokrati og forudsigende politikere.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar