• torsdag , 20 juni 2024

Ikke “bekymrede”, nej: SKRÆKSLAGNE borgere ser på vindkraftværkers ødelæggelser

Anti-vindkraftbevægelsen er den største verdensomspændende protestbevægelse, der nogensinde er set. Takket være internettet.

Demokratisk, velinformeret og meget opfindsom. Se denne video med de mange hurtigt præsenterede hjemmesider fra Tyskland. De tyskkyndige vil kunne høre omkvædet af videoens anti-vindkraft-i-skoven-sang: “Grosse Sauereien – ich kann ständig schreien”. (Store svinerier – jeg kunne skrige hele tiden)

Der findes naturligvis mange flere modstandsgrupper i Tyskland end de, som videoen viser. På verdensplan er det flere tusinde. Mon ikke det snart siver ind hos verdens politikere:

Vi vil ikke have de der ganske nytteløse apparater, som slår om sig med lange knive og slagter fugle og flagermus, som skader mennesker og deres husdyr. Vi vil ikke have dem i skove, ikke i naturreservater, ikke ved stranden, ikke tæt ved kysten, ikke ved søer, ikke på bakker og slet ikke ved menneskeboliger og stalde. På grund af brandfaren, generende lysglimt plus isdannelsen på rotorbladene ved frostvejr vil vi heller ikke have dem ved motorveje. Vi har nemlig forstået, at vindkraftværker plantes der, hvor en jordejer har brug for en større formue. Og at der hverken tages hensyn til mennesker eller miljøet. Og at ikke engang lovgivningen beskytter mennesker for sundhedsskader.

Vores rød-grønne vindbesatte politikere kender sikkert den tyske digter Bertold Brecht, kommunisten, som ikke var helt blind og døv for sandheder. Her tre meget passende citater:

1. “Kein Vormarsch ist so schwer wie der zurück zur Vernunft.”

(Ingen fremmarch er så svær som den tilbage til fornuften.)

2. “Wer A sagt, der muss nicht B sagen. Er kann auch erkennen, dass A falsch war.”

(Den, der siger A, behøver ikke at sige B. Han kan også erkende, at A var forkert.)

3. “Wer die Wahrheit nicht weiss, der ist bloss ein Dummkopf. Aber wer sie weiss und sie eine Lüge nennt, der ist ein Verbrecher.”

(Den der ikke kender sandheden, er kun et fjols. Men den som kender den og kalder den en løgn, er en forbryder.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar