• torsdag , 20 juni 2024

Kun 169 døde flagermus per år, om vi må bede, 566 er alligevel for mange, læs artikel i Las Vegas Review Journal, 17.8.2014

http://www.reviewjournal.com/news/water-environment/bat-deaths-prompt-change-wind-farm

Spring Valley Wind Energy – 66 Siemens vindmøller slår hårdt. Men efter politikernes bedste overbevisning må det jo være for et godt formål. Tror de egentlig selv på det, de fabler om? Er det sådan, vi skal forstå sammenhængen?

“Hvad gør man ikke for at afværge faren ved at klodens klima går helt amok? Med trylleventilatorer kan man nemlig undgå det værste. Evt. overskydende varme fra de mange kulkraftværker bliver simpelthen blæst væk. Hokus pokus, pist væk. Så ryger der jo et vist antal dyr, der kommer på tværs, men sådan er det bare. Hvis man kun kan holde det på det aftalte niveau, ikke sandt? Så skal befolkningen nok blive ved med at synes rigtig godt om den strålende rene energi og allervigtigst: at blive ved med at betale for hele fidusen.”

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar