• fredag , 14 juni 2024

“Stråmænd og lejesvende” i “stedfortræderkrig”, læs Kurt Hjort-Gregersens læserbrev i Jydske Vestkysten

2014-08-13, Jyske Vestkysten

Tænk hvis… vi vandt 20 millioner rare kroner eller endnu flere? Ville vores indre værdier komme på en hård prøve, hvis vi fik tilbudt ufattelig mange penge og bare kunne flytte fra balladen, som denne uberettigede og helt urimelige rigdom fra vindmøllerne vil bringe med sig?

Er alt og alle til salg? Heldigvis ikke! Der findes gode eksempler på jordejere, der har sagt NEJ TAK til at få ødelagt deres smukke natur og naboernes helbred.

Politikere i hele verden har tappet deres befolkning for præcist de penge, som vindindustrien og deres venner propper i deres afgrundsdybe lommer. Har de ikke rigtig fattet, at “We are the world” – dvs. befolkningen i hele verdens lande og ikke pengemaskinerne i form af vindkraftværker? Hvis verdensborgerne nu ikke kan se begrundelsen for at betale for dette arrangement længere, fordi argumenterne om at skulle redde “kloden” lyder mere og mere løgnagtige, hvad så?

Der må komme et større sammenbrud af dette worldwidewind- vanvid!

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar