• onsdag , 24 april 2024

Hvordan fejer man sådan ca. 1600 døde mink under gulvtæppet? Se TV2s censurerede nyhedsudsendelse

http://www.tv2east.dk/video/2014-07-14/vindmoeller-lukker-planteskole

De første 2.44 minutter i udsendelsen handler om Boye Jensens planteskole, der skal lukke pga. MONSTERMØLLER. Men hvordan har TV2 behandlet stoffet? Indslaget er nærmest blevet til en lille privatsag mellem Boye Jensen og de små private 10 vindmøller. Hvad denne skandale i virkeligheden handler om, blev fortiet med vilje. Billeder af døde mink blev ikke vist. Hvorfor egentlig ikke?

Hvis det nu var en helt anden slags industri, der havde været nabo til minkfarmen på Tiphedevej og som havde været under mistanke for at være skyldig i kostbare avlsdyrs stress, aggression og massedød, hvad så? Hvilken industri ville – ud over vindindustrien – have det privilegium at måtte fortsætte sin skadelige drift, på trods af massive problemer? Hvilket medie havde nægtet at vise billeder af den store kummefryser med de misdannede minkhvalpe og billeder af de forkrøblede små dyr? Hvilken tv-station havde sagt nej til at vise de skambidte hvalpe, som blev overfaldet af deres egne skræmte og stressede mødre, da vinden vendte i sydlig retning?

Boye Jensens planteskolen bliver lukket, fordi hans kvindelige medarbejdere kender minkskandalen. Disse kvinder er unge og i den fødedygtige alder. De vil ikke risikere at føde vanskabte børn. De stoler ikke på den danske Sundhedsstyrelse, der påstår, at vindmøller er uskadelige for sundheden. De har ikke tillid til Sundhedsministeriet, der er i gang med en helbredsundersøgelse, der helt bevidst udelader konkrete tilfælde.

Og Boye Jensen er målløs over, at det er ham selv – men hverken sundhedsmyndighederne eller vindmølleproducenten – der skal stå til ansvar for vindmøllernes skadevirkning. Han har jo bekæmpet vindmøllerne lige fra begyndelsen og advaret imod risici.

Mennesker, der lever i nærheden af MONSTERMØLLER, får ikke den mindste beskyttelse. Kommunerne har ikke mulighed for at kontrollere vindmøllernes støjmålinger, fordi de er hemmelige. Ingen udover vindmøllers producenter og opstillere ved, hvor meget apparaterne støjer for eksempel ved en vindhastighed på måske 12 m/s. Der er heller ingen kommune, der kender de eksakte dB tal fra vindmøllernes infralyd på under 20 hertz indenfor folks huse eller stalde. Lovene og reglerne er skræddersyet til vindindustriens behov. Mennesker og dyr er statister i dette skamløse spil om milliarder.

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar