• onsdag , 24 april 2024

“Shirley Wind Project”, en video om borgeres og deres dyrs elendige liv med vindkraftværker i naboskabet

https://www.youtube.com/watch?v=71DxuicwCXw

Borgere i hele verden er i den samme situation. De siger de samme ord. De klager over de samme helbredsskader. De er desperate over at måtte opgive deres eget dyrebare hjem. Nogle af dem er ulykkelige over ikke at have økonomisk mulighed for at flytte et andet sted hen. Nogle af dem har set, hvordan deres husdyr har taget skade eller døde.

Har Danmarks miljøminister tænkt sig at invitere alverdens vindmøllenaboer til en middag på godset med det formål at overbevise dem om, at de har taget fejl? At borgernes egne oplevelser er usande og ikke må fortælles videre til andre? Har organisatorerne af det offentligt betalte Wind2050 projekt planer om at registrere dem alle sammen og lave en oversigt over deres eventuelle hjemmesider, deres samtaleemner og deres indbyrdes forbindelser? Og hvad skal resultatet så være?

Vi borgere må konstatere, at nogle politikere og deres venner i vindindustrien lever i en parallelverden, som ikke har noget som helst med befolkningens virkelighed at gøre. Deres fastlåste overbevisninger er som det program, der er installeret i vores ven Elbot, the Chatbot. Det er begrænset og the Masters Manual er smidt væk.

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar