• fredag , 14 maj 2021

Nu: “Lammefjordens Vindmøller”, vind-tritteboda.com har skrevet ned, hvad der blev sagt i TV2 Nyhederne, den 28.1.2012

TV2-Nyhederne-28-10-2012-Nabo-til-vindmøller

 

Politikerne har vidst i flere år, at der var alvorlige sundhedsproblemer ved Lammefjorden – nemlig på grund af 10 MONSTERMØLLERS støj. Hvad nu, hvor Lammefjordens Stauder skal lukke pga. den permanente fysiske og psykiske belastning for ejerne, de ansatte og alle de medborgere, der lever i nærheden af disse apparater? Er denne akutte situation noget, som de danske politikere er pavestolte af? Hvordan vil de danske politikere egentlig forsvare deres foragt overfor deres betroede medborgere? Er der måske planer om at omfortolke denne fornægtelse af realiteterne og præsentere dette eksempel i hele verden som en god metode til at fremme den hellige vindenergi? Skal Danmark nu også være foregangsland for kyniske overgreb overfor landbefolkningen?

Politikernes budskab er let at forstå:

“Her satser vi på 100 % vedvarende energi, koste hvad det ville. Nogle skal jo bringe ofre, ikke sandt? Klimaet SKAL reddes. Den nulevende befolkning er temmelig ligegyldig, der kommer jo andre mennesker. Vi udrenser bare befolkningen i de påtænkte områder, hvor den vidunderlige rene og bæredygtige energi skal produceres. Rene landskaber til ren energi! Og vi har altså sat en registerundersøgelse i gang for at imødekomme eventuelle bekymringer. Vi spørger i øvrigt ikke folk personligt, hvordan de har det, fordi: “at så risikerer man, at der kommer falske lodder i vægtskålen“. (Sundhedsminister Hækkerup ved Åbent Samråd i Sundhedsudvalget, den 20.6.2014) Og så har vi et godt råd til andre lande, der vil gøre som vi: Luk jeres øjne og ører, når nogen prøver at fortælle jer noget om internationale undersøgelser om infralyd, sundhedsskader pga. vindmøller og eksakte lydmålinger i folks huse, der tager hele lydspektret med. Bare sig den samme sætning igen og igen: 100 % vindmøller redder verden.”

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar