• torsdag , 29 februar 2024

US-dommer siger “Shut down” til Lake Wind’s støjende vindmøller, Vestas, model V100- 1,8 MW

http://stopthesethings.com/2014/07/07/us-judge-orders-lake-winds-noisy-turbines-to-be-shut-down-again/

http://vestas.com/da/investor/~/media/a81b8ddc23da4b7b98d93bba97531a85.ashx

56 vindmøller ved “Lake Wind” i Michigan! Så mange store vindmøller har vi slet ikke i Danmark på et sted, derfor er det godt at lytte efter, når de amerikanske med-verdens-borgere klager over sundhedsproblemer. Og det er meget vigtigt at følge med, hvad der foregår i andre lande vedr. domstolene. Hvad ville der ske, hvis…? Eller hvad vil der ske, når de danske borgere klager i retten? Hvilke interesser vejer højere: Folkesundhedens eller industriens?

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Poul Nielsen
  7. juli 2014 at 17:09 Svar

  Da det jo drejer sig om 56 Vestas møller, skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, at de er opstillet efter den danske vindmølleindustris regelsæt, som den uvidende danske regering har nikket ja til,og selvfølgelig kalder verdens skrappeste.

  Det er netop den indbildte viden, vores regering, gnider sig i deres små hænder over, og ynder at kalde det store danske energi “eksporteventyr”.

  Men udfaldet af dommen i USA, må være et vink med en vognstang til den danske regering og vindmøllebranche om, at der er en meget stor pris, der skal betales for at ignorere den klare akustiske videnskab.

  I Danmark har vi en af verdens førende akustikere, Henrik Møller, der også har forudsagt denne sociale katastrofe, men han var for klog for regeringen og den magtfulde vindindustri, de fattede ikke hans budskab, så han blev skaffet af vejen, med en fyring.

  Enten sover den danske regering en meget dyb søvn, eller også er den bedøvende ligeglad.

Skriv en kommentar