• torsdag , 18 august 2022

Infralyd: Hvis du ikke kan høre det, så kan det ikke skade dig. Øh, skal vi ikke lige spørge de hvide rotter? Videnskabelig artikel fra 2010 udgivet i Romanian Journal of Biophysics

art06Tuleuhanov

Et gennembrud – se også forfatternes lange litteraturliste!

Internationale forskningsresultater kan nogle gange være helt gemt væk, især når artiklerne bliver offentliggjort i lande, som der ikke er så meget fokus på. Denne artikel fra 2010 handler om rotteforsøg, hvor forskerne har udsat dyrene for forbavsende lidt infralyd over ligeså forbavsende kort tid – sammenlignet med det, hvad vores danske mink hos Kaj Bank Olsen i Vildbjerg – helt utilsigtet – har være udsat for!

Forsøgene viste  dramatiske forandringer i deres blodbillede og dermed deres immunsystem! Hvordan kunne det nu ske?

Vi er helt sikre på, at ingen af vores medlemmer fra Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller  har været i nærheden og gjort rotterne bange med evt. “antivindmølle propaganda”.

Nu snakkes der jo ikke dissideret om vindmøller, men først og fremmest om infralyd. Og når vi nu her til lands ikke plejer at måle infralyd, så ved vi jo heller ikke, om infralyd findes i danske huse eller åbne stalde hos minkavlere. Vi ved jo ikke engang, om infralyd formaster sig at optræde i nærheden af danske vindmøller. Vi kan være meget sikre: Vores sundhedsstyrelse vil nok ikke tage sig af denne artikel.

Det er til gengæld andre, der gør. Der kommer i løbet af få dage stor international fokus på noget, som Danmarks politikere og medierne ikke vil røre med en ildtang: Der er foregået ufrivillige eksperimenter med tusindvis af små rovdyr, som man ellers ikke bruger som forsøgsdyr. Folketingets sundhedsudvalg og miljøudvalg kender skandalen og har set de grumme fotos af misdannede dyr, men vil ikke offentligt tage stilling til sagen. De fleste vil ikke engang i personlig kontakt med de borgere, der har henvendt sig til dem! Nogle medier har fået informationer, men tør heller ikke at blande sig. Hvem er de mon bange for?

Godt at vi i det mindste har vores internationale netværk, som fungerer udmærket, idet journalister og andet godtfolk i USA, Tyskland, Østrig, Portugal og Australien er meget interesserede i disse frivillige og ufrivillige dyreforsøg.

Og hvad var det nu, Mikhail Gorbatjov sagde lige før Murens fald: “Den der kommer for sent, den straffer livet.”

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar