• søndag , 25 februar 2024

“The Green Energy Scam”, ny dokumentationsfilm fra Ontario 4. juni, se traileren på stopthesethings.com

Canada er hårdt ramt af “Wind Farm” angrebet, men: “Canadians fight back against Ontario’s Wind Farm Onslaught”

Om vindindustrien vil gotte sig over at se voksne mennesker græde over deres tabte hjem og helbred, vides ikke. I hvert fald synes Vestas, Siemens og alle deres venner nok, at borgerne på landet bare bliver nødt til at ofre den smule livskvalitet og deres forholdsvis beskedne formue, når verden nu bliver så grøn så grøn med alle de vindmøller. Det ligner samme argumentation, som den katolske kirke brugte for at sælge afladsbreve og sikrede de troende pladser i paradiset og reddede dem for at stege i helvedet.

Det virker, som om politikerne mangler en hel del af de informationer og erfaringer, borgerne har.

stopthesethings.com

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar