• tirsdag , 23 juli 2024

“Lig i lasten tynger det nye Vestas”, artikel i Berlingske business, den 30.5.2014 og Vestas propagandafilm “Act on Facts”

http://www.business.dk/industri/lig-i-lasten-tynger-det-nye-vestas

Disse “EXCELLENTE” herskaber holdt  Danmarks og hele verdens energipolitik i et jerngreb i kraft af deres indflydelse på politikerne og landenes lovgivning. Og det fortsætter bare, nu med deres efterfølgere.

Og hvad signaliserer Vestas udadtil? Den store store bekymring for den globale opvarmning!

Se: “Act on facts”, Vestas’ internationale propagandafilm, der viser et lyshåret pigebarn, som cykler mutters alene igennem et drømmelandskab helt uden vindmøller – frem til en mystisk ung mand, der åbenbart har ventet på hende for at se på MONSTERMØLLER ved en strand. Men han har ikke glemt tilskuerne til dette scenarie, idet han taler direkte ind i kameraet og henvender sig til sit publikum med en mistænkelig ru stemme. Han beder inderligt og med hundeøjne om, at vi ikke skal stole på vores følelser, men på “facts”, altså vindindustriens “facts” – fordi temperaturen stiger og stiger og stiger….. “Are you ready to start your own wind jouney?”

http://actonfacts.org/

 

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar