• onsdag , 29 maj 2024

Vindindustriens “Golgata” i Tyskland, påsketanker i BWE Hermann Albers brev fra “neue energie” 05/2014

Hermann Albers er en bedrøvet mand. Som direktør (Präsident) for BWE, Bundesverband Windenergie i Tyskland med 20.000 medlemmer er han i dyb sorg og kom til at tænke på selveste Jesus, da han skrev sit brev lige efter påske. Brevet blev offentliggjort på side 3 i ”neue energie”, 05/2014 og er underskrevet med ”energetiske” hilsner, hvad det nu end er.
Han omtaler de tre søm til vindenergiens korsfæstelse, dvs. de nye tiltag for at indskrænke privilegier og subsidier til vedvarende energi, som Sigmar Gabriel er ansvarlig for.
Han henvender sig til dem, der kunne afvende den skæbnetunge ulykke: Parlamentsmedlemmerne.

”Endnu er Golgata, korsfæstelsens bjerg, ikke nået. De folkevalgte, parlamentet har nu til opgave at sørge for den politiske udformning. Fjern, kære folkevalgte, sømmene til en frygtelig korsfæstelse.”

Læs hele brevet og nyd sproget.

”Getrieben von Feinden“ – jagtet af fjender, „mit Spott überhäuft“ – overdænget med spot.
„Romernes rolle bliver mere og mere indtaget af Tysklands regering. Dens hån består i at betegne de Vedvarende som for dyre, ikke konkurrencedygtige, ja endda usociale. Vedvarende er kristelige og sociale.”
Hvem sagde religion? Se evt. ZDFs heute show med stikordet Energiewende igen. Den ligger på youtube.com eller stopthesethings.com.

Vorwort Praesident Albers Mai 2014 S-3

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar