• mandag , 20 marts 2023

“Vindmølle-allergien i det sydøstlige Tyskland”, artikel fra welt.de, den 23.5.2014

“Kamp imod kæmpe vindmøller: Bayern og Sachsen ønsker tydeligt større afstande til veje og boliger. Fordi borgerne er angste overfor apparaterne.”

10 x møllehøjdes afstand til boliger synes at være passende efter delstaternes overvejelser – og flere hundrede meters afstand til veje pga. brandfaren og nedfaldende is om vinteren, dermed bliver der dramatisk færre lovlige steder til vindmøller.

Sicherheitsrisiken Die Windrad-Allergie im deutschen Südosten – Nachrichten Politik – Deutschland – DIE WELT

 

Man fornemmer panik før lukketid mange steder. Hvis borgerne protesterer voldsomt nok, bliver projekterne i forvejen forsinkede og dermed for dyre. Risikoen for vindindustrien er nu, at deres projekter snart slet ikke er realistiske længere. En ny lovgivning vil forhindre mange vindmølle projekter.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar