• onsdag , 4 oktober 2023

Stormvarsel i Tysklands delstat Rheinland-Pfalz, af Greta Gallandy-Jakobsen

Under Medier findes et link til en dokumentarudsendelse, der blev vist den 24.4.2014 fra tv stationen SWR. Se hvordan situationen ligner alle de andre forhold omkring vindkraft udbygningen i resten af verden. Vrede borgere kæmper imod uønskede beslutninger og får mere og mere indflydelse – trods alt. Men også i Tyskland er det svært at få politikerne til at indse, hvilke helt rystende ødelæggelser der bliver tilladt i oprindeligt beskyttede naturarealer, uanset om der lever truede arter som fx. den europæiske vildkat og rød glente. I Børsen, den 15.4.2014 skrev Christopher Arzrouni følgende: “Danmark har dårlige, uvidende, uforberedte politikere”. Vi kan tilføje: Danmark er ikke alene om det.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar