• mandag , 27 september 2021

Vesthimmerlands Kommune listede også planer om vindmøller ud i sommerferien

Teknisk udvalg i Vesthimmerlands Kommune har netop godkendt en ny lokalplan med nummeret 1012 – Vindmøller ved Ålestrup øst, der, hvis ikke byrådet stopper lokalplanen, får store konsekvenser for hele det østlige Aalestrup. Dette er dog kun den ene halvdel af historien, den anden halvdel er, at det hele er blevet »lusket« igennem hen over sommerferien, og hvis man ikke har husket at læse avis hen over sommerferien, er man ikke blevet gjort opmærksom på, at der blev afholdt borgermøde om sagen – og dermed har man heller ikke haft mulighed for at indgive ansøgning om værditabserstatning.  Læs hele artiklen fra d. 24. september 2010 på www.amtsavisen her

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar