• mandag , 27 september 2021

Kronik: Naboer er magtesløse, når kæmpevindmøllerne buldrer

I juni måned udgav Henrik Møller og Christian Sejer Pedersen rapporten “Lavfrekvent støj fra store vindmøller”. Blandt hovedkonklusionerne er, at store vindmøller udsender relativt mere lavfrekvent støj end mindre møller, og at den lavfrekvente støj kan være generende for naboerne. Læs rapporten her

Kort efter offentliggjorde Miljøstyrelsen et nyhedsbrev med overskriften “Intet nyt i rapport fra Aalborg Universitet om lavfrekvent støj fra store vindmøller”, hvor de kraftigt modsiger rapportens konklusioner og sætter spørgsmålstegn ved forskernes arbejde. Læs Miljøstyrelsens nyhedsbrev her

Henrik Møller og Christian Sejer Pedersen svarer på kritikken i en kronik i Weekendavisen fredag den 24. september 2010. Læs kronikken her.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar