• fredag , 14 juni 2024

DOWN WIND – dokumentarfilm fra Ontario i Canada

 

Down Wind

Naboerne fortæller i denne dokumentar hvordan deres liv er blevet forvandlet til et mareridt. Der er blevet vendt op og ned på deres liv af den konstante støj og vibrationerne fra vindmøllerne.

Down Wind er en dokumentarfilm fra Ontario i Canada, produceret af Surge Media.

Med tårer i øjnene fortæller flere af naboerne fra Ontario om de konsekvenser, som vindmøllerne har på deres helbred og livskvalitet, såsom mystiske sundhedsproblemer, søvnløshed, depression, selv selvmordstanker. Flere eksperter udtaler sig også.

Det er IKKE videnskabeligt bevist at støj, vibrationer, skyggekast m.m. fra vindmøller IKKE er sundhedsskadelig. Undersøgelser påpeger at der er gener, og der skal undersøges yderligere. Mens vi venter på disse undersøgelser bliver flere og flere påvirket.

Vindmøllenaboer verden over er voldsomt påvirket, af det der i undersøgelserne betegnes som gener fra vindmøller, og disse naboer oplever generne som skadelig for deres helbred. Ontario er blot ét af mange eksempel. På f.eks. www.epaw.org kan du se og læse mange andre vidnesbyrd.

Dokumentaren afslører også de svimlende økonomiske omkostninger ved vindmøller. Skatteyderbetalte subsidier der går til store vindmølleselskaber.

Der er mange ligheder med Danmark.

Klik på billedet eller brug dette link https://www.youtube.com/watch?v=55-jBCjtJ88

Her kan du se den korte version:

 

 

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Kristian Terp
  4. marts 2015 at 20:30 Svar

  DOWN WIND – dokumentarfilm fra Ontario i Canada

  Det er til at tude over.
  Vindindustrien kan henvise til alle de undersøgelser de vil, omkring problemfri naboskab med vindmøller.
  De utallige mange nabo beretninger modbeviser det så grundigt.
  Det er forfærdelig og trist.

Skriv en kommentar