• tirsdag , 28 maj 2024

Venstre siger nej til vindmøller på land

Både i Vilkestrup, hvor dette billede er fra, og i Lidemark er de lokale køgensere modstandere af at opstille nye og større vindmøller. Kritikken har fået Venstre i Køge til gå imod planerne om vindmøller på land.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Anker Steen Sørensen
  26. september 2018 at 12:52 Svar

  Det er der en hel del fornuft i.
  Fakta er nemlig: Vindenergi er kun Sporadisk energi. Det skal både blæse og der skal være brug for strømmen. Blot en ting mangler er det værdiløst.
  Støj skader helbredet. Vindturbiner støjer.
  De får milliarder af kroner i tilskud.
  Samlet set, så ødelægger disse vindturbiner naturen. De ødelægger helbred og livskvalitet.
  Konklusionen er, at de der uden hensyn til ovennævnte fakta, vil have rejst disse vindturbiner (det såkaldte Turbinefolk), tilsyneladende prioriterer økonomisk vinding frem for livskvalitet, helbred og natur.
  Det er derfor en aldeles fornuftig og menneskelig hensynstagen (herunder til natur), at Vindturbiner ikke rejses på land.

 2. Gert Ottosen
  24. december 2020 at 15:41 Svar

  Formen på vindmølletårne og Brokabler til hængebroer har samme runde form og DTU. har testet Brokablerne med 2 anti hvirvel spiraler med lille stigning i vindtunnel hvor det viste sig at skyggevirkningen var Ca. 35% mindre end normalt og derfor bruges disse kabler på De nye broer.
  Derfor bør der bruges anti hvirvel spiraler på vindmølletårnene for at mindske den støj og lavfrikvende støj der opstår når vingerne passerer tårnet , det har jeg kæmpet for i 40 år .

Skriv en kommentar