• torsdag , 20 juni 2024

Debat: Tvunget til angreb på sandheden?

At angribe sandheden er naturligvis en vanskelig opgave for enhver, men omvendt er Vindindustrien vant til en alternativ udlægning af selvsamme, hvorfor man i frisk stil, endnu engang anvender sine betalte skribenter til sit forsvar mod det produkt, man vil sælge og have støtte-kroner for – denne gang i form af presseansvarlig Peter Alexandersen.

Lars Klottrup kæmper ulønnet mod åbenlyse uretfærdigheder og beskriver virkeligheden bag den idiotiske energipolitik, Danmark fører. En energipolitik, hvis officielle formål er at redde verden, men en politik, ethvert selvstændigt tænkende menneske kan se ikke fungerer.

Vindmøller vil aldrig kunne dække verdens energibehov, der er støt stigende, hvorfor der i stedet bør anvendes midler til forskning i en vedvarende energiform der virker og kan eksistere uden støtte. Skidt for Vestas og co., men godt for kloden.

Vestas gik i sin tid til ”modangreb” mod såkaldte vindmøllemodstandere. Vestas havde bare det problem, at intet menneske kan påstå, at Vindmøllebekendtgørelsen beskytter mennesker, hvorfor saglige argumenter ikke kunne anvendes. Derfor er naboer til kæmpevindmøller naturligvis utrygge ved naboskabet til blandt andet Vestas møller. Vestas brillerer så med kampagnen ”Act On Facts”. Her vrøvler man løs om, at en 150 meter høj mølle (højere end Keops Pyramiden) ikke larmer mere end et køleskab!

Udsagnet afsløres naturligvis kort efter af fagfolk som det pureste vrøvl, og man kan da undre sig over, hvordan denne markante underdrivelse af støjniveauet fra Vestas’ møller bliver fremført af Vestas selv, da man dog må formode, at Vindindustrien ikke selv kan tro på et så tåbeligt postulat. Som i Vestas’ Act On Facts-kampagne fortsætter industriens tro på, at manipulation er vejen frem, hvis politikerne fortsat skal hoppe på vindspekulanternes limpind og fortsætte den samfundsøkonomiske uansvarlige tilstrømning af støttemillioner, til en industri der har modtaget støtte i en halv menneskealder.

Vindindustrien vælger i sit meget lidt elegante modangreb på Lars Klottrup (26.3.) at beskrive ham som modstander af vedvarende energi.

Hvor har Alexandersen dog denne information fra?

Klottrup har angrebet den førte energipolitik i forhold til vindmøller/industrien. En politik, der gør, at hver eneste mølle, der opstilles i Danmark, suger støttekroner i et grotesk omfang op af danskernes lommer og blæser dem direkte ned i spekulanternes.

Den helt groteske berigelse af vindspekulanter har dog intet med verdens frelse at gøre!

At Klottrup fokuserer på PSO-afgiften, kan vel næppe siges at være forkert, for den har selveste EU fokus på og kendt ulovlig!

Vindindustrien er sur over Klottrups beskrivelse af dens manglende regnefærdigheder, hvorfor jeg da også forventer en vis utilfredshed hos industrien over min beskrivelse af industriens manglende evne til at argumentere sagligt.

Af Karsten Drøjdal, Tranbjergvej 19, 6818 Årre

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar