• mandag , 15 juli 2024

Debat: Danmarks Naturforvirringsforening

Direktør Leth fra Danmarks Natur-fredningsforening (DN) er en forvirret mand. Han siger, at DN arbejder for, at store vindmøller placeres på havet og ikke i naturen. Samtidig siger han, at DN gerne vil være med til at drøfte højere vindmøller på land end 150 meter.

Kan manden blive enig med sig selv? Hvis DN er imod vindmøller i naturen, er det meningsløst at deltage i en diskussion om højden af landvindmøller. Det må man da sige nej til, hvis man ikke er en letvægter?

DN passer ikke på din natur. DN passer heller ikke på menneskene i naturen. DN mener, at de nuværende regler for støj fra vindmøller er tilstrækkelige.

Følger I slet ikke med i DN? Støjreglerne gælder kun for to vindhastigheder, de gælder ikke for flygtninge i Danmark, og støjgrænserne er mere end dobbelt så høje, som forskere finder forsvarligt.
DN er så besat af vindmøller, at DN hverken passer på din natur eller på dig. DN’s argumentation er forvirret og letbenet. DN betyder i vindmøllesammenhæng Danmarks Naturforvirringsforening. Meld dig ud, medmindre du støtter vindmøller mere end naturen og menneskene i den.

Af Lars Klottrup

Bragt i Nordjyske Stiftstidende den 20. januar 2016

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar