• søndag , 26 marts 2023

CESME I NØD! Læs fortvivlet råb om international hjælp pga. massiv invasion af vindmøller i Cesme i Tyrkiet!

Çeşme_Strand

Ferie i Çeşme rimer på varme kilder og lækker sandstrand

… og ikke på 60 styks 140 m høje vindkraftværker midt i det smukkeste turistområde, tæt på boliger og en skole!

Her pressemeddelelsen og bøn om hjælp:

Nordex & Illegal Turkish Wind Energy Projects – 1.9.2014

Planlægningen har været undervejs i 14 år, uden at befolkningen har været involveret i projektet. Og nu skulle det åbenbart være: Hele den destruktive procedure med at “forberede” naturområder med gamle træer og sjældne blomster på at blive gold areal til industribygninger med dybe fundamenter, stål, beton, fiberglas, dieselolie og brændbare væsker.

Invasionen med tunge lastbiler er begyndt. Vindkraftværkerne ruller ind.

Det er beskæmmende, at det tyske Nordex og det danske Vestas vil være bekendt at udnytte situationen i et land som Tyrkiet. Panik for lukketid? Bare rage til sig og få fat i det, der endu kan fås, inden drømmen er forbi? Uden hensyn til støj- og afstandsregler, der gælder i hjemlandene? Hvem kan stoppe det? Har vores ellers så alvidende EU-bureaukrater kendskab til dette? Har de tyske og danske myndigheder en anelse om denne form for “klimaredning”? Føj! Det er en svinestreg uden lige!

Befolkningens fortvivelse og afmagt rører selvfølgelig hverken lokalpolitikerne eller leverandørerne af MONSTERMØLLERNE fra det fine kultiverede Europa, hverken i Danmark eller i andre lande.

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar