• onsdag , 29 maj 2024

Bjørn Lomborg afviser – MODSAT RASMUS (Helveg Petersen) – vindmøller som økonomisk klimaredning, hør P1 debat fra den 8.8.2014

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-debat-638

Radiovært Christian Schou taler med Bjørn Lomborg og Jens Joel, Socialdemokraternes klima- og energiordfører. Og overskriften lyder: “Spilder vi pengene med vores satsning på vindenergi?”

Ja da, det gør “vi” da! Og det er Danmark ikke alene om, hvis “vi” skulle stå for Danmarks nuværende regering.

Og så kan man spekulere over, hvorfor radioværten kom med det barnagtige udtryk “Rasmus Modsat”, for at beskrive en personlighed, der ikke lader sig kue i en alvorlig debat. Kunne det være, fordi Danmarks Radio er lidt forskrækket over deres egen kækhed ved at invitere en person indenfor igen, der har været “persona non grata” siden regeringsskiftet?

Kunne det være, at man begynder at vejre morgenluft, men alligevel vil være på den sikre side?

Dagbladet Børsen havde en leder i marts måned i år med overskriften: “Bjørn Lomborg er færdig som skurk”.

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Michael Elofson
  9. august 2014 at 14:42 Svar

  DR er et kæmpeproblem. De misbruger sin public service rolle ved at bedrive en rent aktivistisk vindmølle propaganda. De promoverer helt åbent vindenergi og pumper positive ”nyheder” ud, men formidler aldrig en negativ rapport eller nyhed om vindenergi. Vindmøller er en økonomisk og miljømæssig katastrofe som diskuteres og kritiseres andre steder i verden. Og Vestas har udnyttet dette og tjener enorme summer på almindelige skattebetalende medborgere.

  Som nogen sagde:
  “These hundreds of billions are being paid by ordinary families and small and medium-sized businesses in what is undoubtedly one of the biggest wealth transfers from poor to rich in modern European history.”

  At Rasmus Helveg Petersen ikke er til at ræsonnere med er ikke nogen overraskelse. Rasmus Helveg Petersen er dybt religiøs og Klima er hans religion og Vindmøllen den religiøse symbol. Der er intet der kan få ham til at skifte mening. Han er helt irrationel.

Skriv en kommentar