• lørdag , 18 maj 2024

Danmark – Vestasland, med 400 km i timen og 45 millioner til “smidigere transport”

Vindmølleindustrien 45 millioner giver smidigere transport af vindmøller

Vindmøllernes rotorblade kører sandelig stærkt og med ukendt lydstyrke, da fabrikanternes lydmålinger bliver holdt hemmelige, så ikke engang kommunerne må få indblik i, hvad der egentlig foregår. Loven forhindrer det.

Vindmøllernes rotorblade er over 100 meter lange og nu skal der helt specielle veje til, når udbygningen med vindkraft skal køre videre med uhindret fart. Uanset hvad.

Folketingets trafikaftale fra den 24.6.14 viser på side 7 under “Fremme af nationale korridorer for vindmølletransporter”, at der er afsat 45,6 mio. kroner til at gøre livet lettere for vindmølleindustrien og deres PSO-glade venner.

Hvor mange penge er der lige afsat til Danmarks nationale sundhedsundersøgelse om støj fra vindmøller? En lille brøkdel af 45,6 mio. kroner. Er vi oppe på 4,5 mio. til registerundersøgelsen over tre år? Sundhedsministeren har ikke hår, altså befolkningens hår – så desværre kan han ikke sørge for en undersøgelse af befolkningens stressfaktorer fra hårprøver. Han kan heller sørge for at der bliver brugt ressourcer til at få gennemført en grundig undersøgelse af de mennesker, der allerede er blevet syge af vindmøllestøj. Konklusionen er bitter:

MENNESKER TÆLLER IKKE I DETTE SYSTEM. DANMARK ER IKKE MERE DANSKERNES LAND, MEN VINDMØLLERNES HJEM. MED LOVGIVNINGEN, MARK OG SKOV, HAV OG STRAND – OG FOLK OG FÆ.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar