• søndag , 1 oktober 2023

Er dette en “retarderet mink”? Christiansborgs politikere ved noget…

IMG_9625

 

S36C-6e14062610210

Det åbne samrådet i Sundhedsudvalget, den 20.6.2014 afslørede, at politikerne på Christiansborg ved et eller andet, som måske ikke så gerne må komme ud til den store offentlighed. Hvorfor ellers har DR ikke kommenteret skandalen, selvom deres journalister har fået dokumentation i form af billeder og video?

Karina Adsbøl fra DF fik stillet sit modige første og afgørende spørgsmål kl. 10.39.50 til 10.42.15, som ser sådan ud på skrift:

“Vi har haft rigtig mange ind til foretræde i sundhedsudvalget og vi har modtaget rigtig mange henvendelser per mail. Blandt andet har vi modtaget en henvendelse fra en planteskole. Hvor han har skrevet til os at hans ansatte, blandt andet kvindernes menstruationscyklus er utroligt påvirket af det her, også i forhold til deres blødninger og også i forhold til, vi har modtaget fra minkfarme, hvor simpelthen minkene, simpelthen blev påvirket af vindmøller. Også at minkene efter at de blev født, kan man sige, kan man sige, retarderede minke, det ved jeg ikke, men altså, han skriver, de blev i hvert fald født, at det er gået ud over i forhold til, også hvad de, de blev født de minke, at de ikke er normale i forhold til… ja. Og derfor så bekymrer det os!”

Og Karina Adsbøl spørger så:

HVORFOR TAGER MAN IKKE UD TIL DE STEDER, HVOR MAN VED, DE ER PÅVIRKET….AT MAN SLET IKKE MØDER DE MENNESKER, DET HANDLER OM.

Det sidste spørgsmål og forundring over så meget ignorance kan vi kun understøtte og sige tak til Karina Adsbøl. Hun siger noget ekstremt vigtigt og der var ikke andre, der har sagt netop dette i fuld offentlighed.

Ministerens svar som stikord på dette indrømmet ikke så imponerende retoriske indlæg er følgende: Besværligt, umuligt, usikkert for nu. Det er ikke muligt at undersøge….

Prof. Gösta Bluhm, som står ministerierne til side som den udenlandske ekspert, der har godkendt sundhedsundersøgelsen, vil nok heller ikke være specielt behjælpelig. Han tror ikke på vindmølle syndromet. Det gjorde han i hvert fald ikke i 2011, hvor der blev holdt et symposium i Lund.

Som afslutning af sit bidrag ytrer han følgende:

“Riskerna for vibroakustisk sjukdom, så kallat vindkraftssyndrom och epileptiske anfall kan anses vara försumbara.”

Hvad han måtte mene om kvinder, hvis hormonsystem går i smadder eller små rovdyr, der føder chokerende vanskabte unger, det må tiden vise.

Kaj Bank Olesens dyrlæge er ikke i tvivl. Han kan underskrive på, at dødeligheden af minkhvalpene  på minkfarmen er steget fra 8 % til 36 %, da møllerne kom op. I denne lille rapport er ikke tale om de tæver, der ikke kom i brunst og de døde hvalpes svære misdannelser.

Men konklusionen er til at forstå:

“Man kan derfor stille spørgsmålstegn ved om det er dyrevelfærdsmæssigt korrekt at bibeholde placeringen af minkfarmen og disse vindmøller.”

Nu mangler vi bare en menneskelæge, der vil kommentere de unge kvinders massive hormonforstyrrelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar