• torsdag , 18 august 2022

Er der en – uafhængig – akustiker tilstede? Mystisk infralydmåling fra Australien!

2012_40_1_turnbull

Ja, vi almindelige mennesker, der ikke har taget en videnskabelig uddannelse af den slags, har brug for en forklaring fra specialister. Vi ved ikke, hvorfor den grønne linje, som indikerer infralydens dB tal i denne undersøgelse, stiger til uanede højder ved faldende Hertz tal! Se selv,  hvor artigt og tilpasset dB tallet opfører sig ved 20 Hertz. Læs og forstå – og forklar!

Hvis der nu var akustikere og læger, der kunne spore en sammenhæng mellem infralyd fra store vindmøller og internationale rotteforsøg med infralyd og vævs- og celleforandringer, så var vi på vej til en bedre forståelse af, hvad der sker med vores medborgere og deres dyr, der bor i nærheden af MONSTERMØLLER.

Vi kan ikke satse på Christiansborgs politikere. De har jo travlt med deres egne karrieredrømme og udsigten til en lang sommerferie. Vi må ikke forstyrre dem. Lad dem spise deres danske jordbær i fred!

stopthesethings.com, der havde denne link

http://stopthesethings.com/2014/06/25/the-battle-for-mt-emerald-fnq-whats-the-price-for-the-sound-of-your-silence/

på deres nyhedsbrev i dag, den 25.6.14, havde et lille ord med på vejen om “pet acoustic consultants”, altså kæledyr-akustikere, der “bliver betalt med store penge for at aflede eller begrave”, at der kunne være problemer med vindmøllestøj. Nej, Danmarks og verdens vindmølle-naboer har brug for uafhængige forskere, hvis menneskelige værdier ikke har med vindindustriens penge at gøre.

“Infralyd” er blevet til et forbudt ord, hvor praktisk. Men nu spørger vi bare: Har jorden været rundt hele tiden? Har UV-stråler altid været skadelige? Har røntgenstråler altid været en sundhedsfare?

 

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar