• torsdag , 18 august 2022

Canada: Gulliver’s Cove’s emuer er væk, men 20 vindmøller er der endnu, læs Herald News fra den 18.11.2013

Hvad har køer i Japan, emus i Canada og danske mink til fælles? De er blevet naboer til vindmøller! De har ikke kunnet overleve dette naboskab. Nu er der kun vindmøllerne tilbage! Men hvor godt, hr. minister, at vi fik reddet kloden for klimaforandringer og vindindustrien for manglende indtægter!

Praktisk tip: Ved at fodre danske svin med danske afgrøder, kan vi gøre noget virkelig godt for klimaet. Og hvis vi nu oven i købet planter nogle træer i stedet for at rydde skove, så har vi virkelig gjort noget afgørende. Men det er nok et spørgsmål om religion kombineret med magt, ikke sandt?

Turbines blamed for killing emu business _ The Chronicle Herald

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar