• torsdag , 18 august 2022

“Sådan ser det ud nu!”, siger Kaj Bank Olesen og sender en ny optagelse fra minkfarmen! Vi siger: STOP DE MØLLER NU!

Videoen er der om ikke så lang tid – men forbered jer til noget, som er afskyeligt. Vi har fået lov til at sende den ud til hele verden og en fjern planet, hvis det kunne være til hjælp.

Kajs mail til mig, Greta Gallandy-Jakobsen, i eftermiddag:

“Vi tager mødrene væk fra minkhvalpene nu, vinden gik i syd i går, og larmen fra vindmøllerne kom lige ind over farmen, tæverne begyndte at bide deres hvalpe, lige som jeg havde regnet med. Sådan ser det ud nu.”

I vores efterfølgende samtale fortæller en rystet Kaj Bank Olesen om situationen. Han og hans medarbejdere er i fuld gang med at adskille minkhvalpene fra deres mødre, lige meget om de er gamle nok eller ej. Mødrene går amok over vindmøllestøjen, der kommer direkte ind over farmen. 21 mink hvalpe er blevet aflivet i dag, der er 40 andre, der er under observation. Det ser ikke kønt ud. Nogle af hvalpene er dog alt for unge til at overleve uden deres mor. Men når mødrene er i panik og bider dem ihjel, hvad så?

Og hvad siger Vestas? Og hvad siger Herning Kommune? Og hvad siger Sundhedsudvalget? Og hvad siger Miljøudvalget? Larmende tavshed over denne himmelråbende skandale ! Hvor længe endnu? De internationale medier begynder at røre på sig og vil nok snart stille nogle ubehagelige spørgsmål!

Hvordan kan det være, at det ene erhverv – vindmølleindustrien – skal bestemme over, om en anden virksomhed – for eksempel en minkavler  og et par andre – må eksistere?

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  1. Marie
    12. juni 2014 at 16:16 Svar

    Jeg er fuld af skam over at være en del af et samfund som udsætter dyr for dette – hvor er dyrenes beskyttelse? hvor er politiet?

  2. Poul Nielsen
    12. juni 2014 at 17:04 Svar

    Hvem eller hvad holder samtlige myndigheder tilbage. Hvorfor griber ingen ind og stopper dette vanvittige dyrplageri omgående? Hvem er myndighederne bange for? Fandens til flok vatnisser! SKAM JER! Tænk at det kan foregå i lille Danmark!

Skriv en kommentar