• torsdag , 18 august 2022

Videnskab.dk skriver den 3.6.2014 om “kritisk vindmølle-professor” Henrik Møllers fyring og linker til et hav af relevant dokumentation

Et interessant link til den helt og aldeles uvidenskabelige – ikke peer-reviewed – artikel fra Delta og Salford University fra den 21.11.2010, som jo er godt betalt af Energystyrelsen, Vestas, Siemens, Vattenfall, Dong og E.ON Vind Sverige.

Ikke så underligt, at Delta kommer til en ganske vindmølle-venlig konklusion i modsætning til Henrik Møller og Christian Sejr Pedersen, der ikke er i lommen på vindmølleindustrien og som har offentliggjort deres peer-reviewed artikel i det anerkendte amerikanske tidsskrift “Journal of Acoustic Society of America”. Den kan findes under linket af den videreførende artikel “Generer vindmøller mennesker og dyr”.

 

Kritisk vindmølle-professor fyret for at være en underskudsforretning _ Videnskab.dk

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar